Ovo je 100% siguran znak da se sviđate djevojci: Morate odmah to iskoristiti

 

Postoje četiri osnovna znaka da se nekom sviđate, a to su podignuta ramena, nožni prsti usmjereni prema unutra, dlanovi okrenuti prema gore te lagano nagnuta glava uz pogled ispod uzdignutih obrva koji vas poziva da priđete bliže.

Vidite li samo jedan od njih, to je dobar znak, no uočite li sva četiri, to je pouzdan dokaz da je ljubav u zraku.
Ako se neka osoba trudi da s vama počne bilo kakav razgovor, to je klasičan i pouzdan znak privlačnosti i simpatije. Kad nam se netko potajno sviđa, tad se sasvim prirodno želimo s tom osobom povezati te joj se u razgovoru pokušavamo približiti kako bismo je što bolje upoznali.

Ako žena, dok sjedi, više puta prekriži noge te ih postavi tako da su joj stopala okrenuta prema vama, njezin govor tijela u izravnom prijevodu znači da prema vama osjeća duboku podsvjesnu privlačnost. Lagano njihanje nogom dodatno ističe njezinu senzualnu prirodu te simpatije koje osjeća.

Ako joj se sviđate, žena se smiješi i dugo vas gleda u oči. Nesvjesno, ali diskretno, naginje se prema vama te suptilno otkriva svoj vrat, ruke ili dlanove. Iako se može povezivati sa signalima nervoze, vrti li među prstima pramen kose ili lančić, ona ne zna kako bi obuzdala osjećaj privlačnosti. A kako bi vam se svidjela, svako malo zavodljivo prekriži noge.