ZBOG NJEGOVE IZJAVE DRUŠTVENE MREŽE GORE: Da li je Eminem priznao da je gej? – Express

 

Eminem je iskoristio priliku da pored promocije albuma prodiskutuje na temu svog života van očiju javnosti. Novi album “Revival” trenutno je na prvom mjestu po prodaji na servisu iTunes u Americi, Velikoj Britaniji i u Australiji. Iako je jasno da će album doživjeti komercijalni uspjeh, kritičari nisu oduševljeni onim što su čuli.

Mislim da sam u kontaktu sa ljudima koji slušaju moju muziku. Pravim je zbog njih. Svi ostali mogu da se je.u. Ok je ako kritičari misle da nisam dovoljno dobar, ali ja sam uvijek kritičan prema sebi i trudim se da uradim nešto još bolje. Nemam savršenu karijeru imao sam loših albuma- rekao je Eminem.

Novinar je pitao repera kako se navikava na singl život s obzirom da se razveo.

-Teško je. Otkako sam se razveo, izašao sam na nekoliko dejtova i ništa nije ispalo kako treba. Koristim “Tinder” i “Grindr”, trudim se da odlazim u striptiz klubove– izjavio je Eminem. Čim je izgovoreno ime aplikacije “Grindr”, koja je namjenjena za LGBT populaciju, internet je odijlepio.

Iako nije dalje ulazio u detalje, Eminem je bacio varnicu o svojoj seksualnosti i sad se svi pitaju da li je gej, bi ili samo pravi reklamu zbog novog albuma.

[CBC show=”n” country=”ba”]


[/CBC]