5 laži koje muškarci govore na prvom spoju

Prvi dojam izuzetno je bitan. Kako bi nas impresionirali, muškarci nam na prvom spoju često obećavaju brda i doline. Ovih pet laži najčešće im je na repertoaru…

Tko jednom laže, uvijek laže? Pa, ne bismo baš uvijek trebale biti toliko nemilosrdne, osobito kad je riječ o sljedećim – ipak nekako bezazlenim – lažima.

Sve u svemu, oni nas žele impresionirati. A ako se spoj dobro odvija, onda ima još malo vremena šarmantno se izvući, zar ne?

Laž #1: njegove financije  Muškost jednog muškarca – koliko god to čudno te ujedno i žalosno zvuči – mjeri se prema njihovoj kupovnoj moći. Čak i kad nije baš najbolje financijski potkovan, često će se ponašati kao da pun k’o brod.

Laž #2: njegova stambena situacija

Ako još živi s mamom ili ako dijeli stan sa dva cimera i pet pasa – temu o stambenoj situaciji definitivno će htjeti izbjeći. Dakle, ako počneš pričati o svom stanu, a on odjednom skrene temu i počne baljezgati o političkoj situaciji u Abesiniji, gotovo sigurno nema sređeno stambeno pitanje.

Laž #3: njegov posao

Sigurno se neće predstaviti da je liječnik ako to doista nije. Niti kao morski biolog – poput Georgea Constanze u legendarnoj seriji Seinfeld. Međutim, sigurno će htjeti malo uveličati važnost svog radnog mjesta – što nije toliko važno i zapravo mu tu malu laž možemo dopustiti.

Laž #4: ako ima još neku drugu

Moguće je da ima u kombinaciji još jednu ženu s kojom će sutra „odraditi“ spoj. Naravno, moguće je i da je u stalnoj vezi, ali i da je u braku. Igra na loptu „sve je dopušteno dok to ova druga ne sazna“ – ali, prije ili kasnije sve se sazna. Pitanje je jedino hoće li više nagrabusiti kod žene ili kod tebe…

Laž #5: njegova posljednja veza

Razgovori o bivšim vezama općenito ne spadaju na listu poželjnih tema na prvom spoju. Ali, dođe li ipak do te teme, otkrit će ti tek pola istine i gotovo pa sigurno će odglumiti veliko razočaranje, tugu, jad, čemer…