EVO KAKO JE ŠENKI VERSAĆE POSTAO MILIONER

Albanac o kojem priča čitav Balkan ne krije kako je zaradio svoj novac
Kada neko potroši milion evra na uređenje kuće i bazena, ako na gaće potroši blizu 200 evra, a na čarape 45 evra, onda se logično nameće pitanje – odakle ti lova, frajeru?

Baš to je ono što se zapitala većina čitalaca kada je videla šta ima Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, Albanac iz Makedonije koji je potpuno opsednut poznatim modnim brendom.
Pošto je čitavu kuću uredio u stilu Vesaći brenda, obeležio je i automobile, bazen, nameštaj… Ili da budemo precizniji – sve.

Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe…Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić koji planiram da otvorim biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka Versaće, priča Šenki Maslani.

Ovaj Albanac ističe da su svi proizvodi koje ima originalni i da ih kupuje u Italiji.

Za to mu je, naravno, potrebna ozbiljna zaliha para, a Šenki objašnjava da ga je zaradio zahvaljujući trgovini automobilima.
– Već dvanaest godina radim, imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac na nešto što je neka vrsta mog znaka raspoznavanja, ne krije Maslani.
Pošto Versaće još nije počeo da pravi automobile, Šenki vozi BMW. I to ne jednog, već tri.

Jedno vreme imao je u svom posedu i audija. Naravno, i njega je nakitio u prepoznatljivom stilu.
Skeptični, međutim, tvrde da je nemoguće steći bogatstvo samo od preprodaje automobila, te da Šenki sigurno ima još neki “biznis”. To, ipak, nije dokazano, već su samo u pitanju spekulacije.