Bujni grm ili potpuno bez dlaka? Muškarci su otkrili što više vole

Prirodna ili uređena ženska intimna frizura? Bujna ili potpuno depilirana? Anketa u kojoj je sudjelovalo 5000 muškaraca otkriva odgovor na ovo škakljivo pitanje

Na pitanje „koji stil frizure ženskog spolovila“ preferiraju, čak 5000 muškaraca je u anketi Huffington Posta i portala AskMen.com dali podijeljene odgovore.  41 posto preferira potpuno obrijano intimno područje, a 38 posto želi „uredno njegovanu i podšišanu“ žensku intimnu frizuru.  15 posto muškaraca prepušta odluku ženama i tome kako se koja osjeća.  Samo 5 posto je priznalo da voli prirodnu, odnosno netaknutu žensku intimnu zonu.

Što muškarci misle o svojim stidnim dlakama? 48 posto smatra kako ne treba voditi neku posebnu brigu o stidnim dlakama, ali se osjećaju bolje ako im međunožje ima određenu njegovanu estetiku.  20 posto smatra kako je pristojno da se briju – jer to i žene rade. Prilično visok postotak smatra kako sasvim normalno da muškarci imaju njegovanu intimnu zonu. 12 posto uopće na mari za „donje dlake“.

Koju ulogu igraju stidne dlake u svakodnevnom životu žene? Na pitanje jesu li na osnovu stidnih dlaka nekada izgubile potencijalnog partnera, 91 posto žena odgovorio je sa NE, a 9 posto sa DA.

 
[CBC show=”n” country=”ba”]


[/CBC]