Ponašanje mlađahnog direktora komunalnog preduzeća u Velikoj Kladuši ispod svakog nivoa

Na posljednjoj 11. sjednici općinskog vijeća Velika Kladuša općinska vijećnica Rifeta Delić (DNZ) postavila je pitanje dojučerašnjem stručnom saradniku sa 2 godine radnog iskustva, a sadašnjem v.d. direktora JKP “Komunalije” Velika Kladuša pitanje na koje je je dobila krajnje bahat odgovor.

Laburisti na čelu sa Fikretom Abdićem vode glavnu riječ u Velikoj Kladuši i to nije nikakva novost, ali je novost da se iz dana u dan rade greške koje skupo koštaju i budžetske korisnike, a boga mi i obični narod ove općine.

Ovaj put, na mjesto v.d. direktora imenovan je Anel Šahinović, dojučerašnji Stručni saradnik sa dvije godine radnog iskustva.

Iako ne zadovoljava uslove za direktora, Anel je postavljen i to u našoj državni i nije neki problem s obzirom da dozvoljavamo i osuđenim ratnim zločincima protiv Bosne i Hercegovine da postanu načelnici pa ćemo ovo nazvati samo malim gafom Laburističke stranke u Velikoj Kladuši.

Međutim, greška koja bi mogla skupo koštati njegove “šefove” može biti činjenica da je na pitanje općinske vijećnice Rifete Delić (DNZ): “Zašto je iznajmio puno veće prostorije za JKP “Komunalije” i koliko plaćataj prostor” odgovorio na krajnje bahat način koji Vam prenosimo u cjelosti:

Nakon ovog bahatog i sramotnog odgovora, oglasio se i Adel Eskić, predsjednik OO SDP Velika Kladuša gdje je oštro kritikovao direktora u saopštenju koje vam prikazujemo u cjelosti:

Naravno, ni ovo nije sve. Anel Šahinoć je ispred Laburističke stranke imenovan i u Upravni odbor Univerziteta u Bihaću.

Na kraju svega ovoga možemo zaključiti da bi u sve i jednoj normalnoj državni, nakon ovakvog gafa, direktor nekog preduzeća sam dao otkaz ili bi ga stranka smjenila, samo kod nas, načelnik Fikret Abdić štiti ovakve ljude koji se smiju narodu i ovakvom bahatošću govore kako žele da rade u konforu koji plaćamo mi, građani Velike Kladuše.