RADA NEKAD I SAD: Primjećujete li šta je radila na sebi?! Donosimo fotografije u prilogu!

Bez obzira na to što je sa ponosom isticala da je na njoj sve prirodno, ipak je shvatila da će imati senzualnije usne ukoliko joj doktor stavi malo hijalurona, što je i učinila. Manojlovićeva je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke, gdje se jasno vidi da su joj usne veće nego s početka karijere.

Ona je dugo razmišljala da li da se upušta u cijelu tu priču oko silikona, ali je na kraju uz razgovore sa sestrom Marijom prelomila da ipak to uradi.

– Rada na početku nije bila sigurna da li da povećava usne jer vjeruje da je prirodno najljepše. Vuklo ju je da to učini, ali nije imala hrabrosti da prelomi. Tražila je savjete od bliskih ljudi, a pogotovo od sestre. Svi su joj rekli da to nije ništa strašno i da će ljepše izgledati – kaže izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Jedno jutro je ustala i poslala mi poruku “Povećavam usta. Neću mnogo. Tražiću doktoru da izgleda što prirodnije“. Tako je i bilo, nije pretjerala sa tim hijaluronom. Sada zbog toga ima više samopouzdanja – kaže Radina drugarica.

Bez obzira što ona uvijek ističe da je osim zuba na njoj sve prirodno, mnogi vjeruju da je smanjila i nos.