KUCA, ZEKA, ZMIJA: Otkrivamo najbolje poze za mali penis

Pisali smo kako da vodite ljubav kada partner ima veliki penis, a sada su došli na red ovi drugi.  O prosečnoj veličini muškog polnog organa postoje razne teorije, ali jedno je sigurno – ma koliki je, žene bi uvek volele da je veći, širi i obimniji.

Obdareni muškarci ne moraju da voda računa kada je seks u pitanju, dok oni sa malim penisom moraju da se potrude, rade na tehnici i pronalaženju uglova penetriranja.

Svima koji ne mogu da se podiče centimetrima u gaćama, otrkivamo četiri poze po preporuci seksologa.

Dogi poza

Kada se upražnjava pod odgovarajućim uglom, kučeća poza može učiniti da i mali penis žena oseća kao veliki. Potrebno je da se muškarac pozicionira na takav način da je partnerka u stanju da udobno smesti glavu i ramena na jastuk, dok zadnjica treba da joj bude visoko izbačena. Da bi pomogla u stvaranju najefikasnijeg ugla, leđa treba da budu blago zaobljena, a butine skupljene koliko je to moguće.

Zekine uši

U ovoj pozi žena leži na leđima, a noge su joj podignute tako da joj kolena budu u visini ušiju. Ispod zadnjice možete staviti jastuk, jer će penetracija tada biti bolja. Muškarac može da stimuliše klitoris ili bradavice, što će doneti još uzbuđenja.

Zmija

Žena leži na stomaku sa stisnutim nogama i blago podignutom zadnjicom. I ovde je jastuk može da pomogne, zbog boljeg ugla i udobnosti. Za još intezivniju penetraciju, neka vam partner stisne bedra.

V formacija

Žena je na leđima i podignutim nogama, koje su raširene u V položaj. U takvom položaju muškarac kleči i u mogućnosti je da prodre prilično duboko. Kako biste održali ravnotežu i tempo, prislonite dlanove na zid ili uzglavlje kreveta, a njene noge prebacite preko svojih ramena.