VODIČ ZA ŠVALERA u nekoliko koraka: Ovako ćete najlakše zavesti udatu ženu

Možda vam se čini da je udanu ženu teže odvući u krevet nego onu koja je slobodna, ali to nije točno. Samo igrajte na ove njezine slabosti

Udate žene više ne traže ljubav do kraja života i odavno ne vjeruju u bajke o princu na bijelom konju. One dobro znaju što hoće, čak i ako ne žele to sebi priznati.

Muškarac koji hoće da zavede udanu ženu treba poduzeti sljedeća tri koraka. Tako će je uvjeriti da je on taj koji će ispuniti sve njezine želje.

Prvi korak – zadirkivanje

Za početak treba stvoriti privlačnost. Aluzije na seks su najbolji način, jer na kraju krajeva oko toga će se sve vrtjeti. Ali, morate to činiti jako pažljivo. Nemojte biti direktni, vulgarni ili perverzni. Bit će joj drago da je netko zainteresiran za nju i počet razmišljati na tu stranu.

Samo je treba potaknuti da o vama razmišlja kao o nekome s kim bi mogla imati seks. Sami odaberite način na koji ćete je zadirkivati, da li rješavanjem psiho-testa ili astrološkim tumačenjem seksualnih fantazija …

Drugi korak – učiniti da se osjeća lijepom

Većina udanih žena ne osjeća se privlačnim – jedini muškarac u njihovom životu vjerojatno je uzima zdravo za gotovo i odavno je prestao joj daje komplimente.

Također, vjerojatno je ceom samokritična u vezi sa svojim tijelom. Šarmirajte je jednostavnim komplimentima. Ali budite pažljivi i iskreni. Ona više nije klinka pa teško da će pasti na otrcano “imaš prekrasne oči i super sise”. Većina je izrazito nezadovoljna svojom guzom pa joj recite kako izgleda “opako seksi u tim hlačama”

Pohvalite i grudi, ili prekrasnu kosu, glatku mladenačku kožu ili bilo što što ima smisla. Važno je samo da pohvalite ono što zaista smatrate seksepilnim na njoj i da to izvedete pristojno, a opet dovoljno “prljavo”.

Treći korak – pustite je

Vi ne gubite ništa, ali ona riskira sve. Dajte joj do znanja kako ne tražite ozbiljnu vezu, i možda još važnije, uvjerite je da ste diskretni.

Bilo da je to decidirano “Toliko si seksi da iako ne želim vezu s tobom, ne mogu prestati razmišljati o tome kako bi nam bilo kad bismo …”

Pokažite joj znati pravila preljuba, kako bi razmišljala o vrelim orgazmima koje ćete joj pružiti, a ne o skandalu ili riziku.