Tajne dobrog seksa na 30 stepeni: Kako sačuvati strast po ovoj vrućini! Samo za divlje! (FOTO)

Seks na vrući ljetni dan zvuči vrlo primamljiva opcija za ubiti dosadu kada ionako nema ništa na televiziji, upravo ste pročitali po deseti puta omiljenu knjigu, a vrućina je toliko velika da jednostavno ništa drugo niti ne možete raditi.

Sve što vam treba je malo poticaja i iskrice između vas i vašeg partnera već lete. I ono malo odjeće leti na sve strane.

Kada se čini da je sve baš upravo savršeno i da vam nitko ne može pokvariti trenutak, vrućina vas svlada i sve o čemu možete razmišljati je vrućina. Tada strast jednostavno isčezne.

Ako se to vama ili vašem partneru dogodilo, nemojte se zabrinjavati. Vaše tijelo vam je dalo do znanja da mu je potrebno hlađenje, i iznutra i izvan. No, kako vam se to ne bi događalo prečesto, pripremili smo nekoliko savjeta za rashlađivanje koji vam mogu, ne samo pomoći, nego i obogatiti seksualni život.

“Zloći misli” pod tušem

U današnje vrijeme kada su fasade pretrpane klima uređajima, sigurno da je jedna od najjednostavnijih stvari da je uključite na željenu temperaturu i rashladite prostor. Jedna od zanimljivijih solucija, za one bez klima uređaja je sigurno zajedničko tuširanje u mlakoj vodi, koja će vas osvježiti, ali isto tako i dodatno stimulirati za neke nove poze. Imajte tada zloći misli.

Još će vam biti zanimljivije ukoliko imate u dvorištu tuš koji je barem malo sakriven od pogleda. To će vam sigurno rasplamsati maštu i uzbuđenje.

Vruće igrice s hladnim namirnicama

Rashladite se sladoledom, kockicama leda, zaledite omiljeno bobičasto voće. I pri tome ne mislimo da prvo pojedete sladoled, pa onda navalite jedan na drugog, nego da iskoristite sve te hladne namirnice za seksi igrice.

Ne samo da ćete osjetiti nevjerojatnu svježinu, nego ćete biti toliko napaljeni da vam nakon toga neće trebati mnogo da svršite dođete do vrhunca. Nemojte zaboraviti na dodatni unos vode koja će spriječiti tijelo za proključa prilikom ljetnih aktivnosti.

Osvježenje na pločicama

Staklene, drvene i keramičke površine, kao što su stolovi, podovi i drugi namještaj, mogu biti zanimljivija alternativa u odnosu na krevet koji će vas dodatno zagrijati.

Na tim mjestima vaše tijelo i tijelo vašeg partnera će dobiti dodatnu svježinu, te vas vrućina sigurno neće dodatno sputavati. Ukoliko živite u kući, podrum ili garaža je super mjesto. Tu je često hladnije nego u ostatku kuće, i mogu biti zanimljiva mjesta za ljetno osvježenje.

Vrući limeni krov

Naravno, za one smjelije uvijek postoje solucije za seks na otvorenom, posebno za vrijeme vrućih ljetnih noći pod zvjezdanim nebom.
Tako primjerice terasa i balkon mogu biti savršena mjesta.

Naravno, bez obzira koliko smjeli bili u svom naumu, zapamtite da susjedi imaju otvorene prozore svojih kuća i stanova te da se čuje svaki zvuk, pa tako i vaši uzdisaji. Krov zgrade možda je preko dana vrući limeni krov, ali preko noći, kada sniženja vrućina, a na visini duva lagani ljetni povjetarac koji će vam milovati kožu, pa se prepustite užitku.

Manje dodira, više strasti

Poznato je da, kada nam je vruće, ne volimo pretjerano da nas netko dira i tada nam smeta sve što nam stvara dodatnu toplinu.
Zbog toga pokušajte prakticirati poze u kojima se dirate sa što manjom površinom tijela. Nemojte zaboraviti na oralni seks koji je manje iscrpljujući od normalnog seksa.