8 sjajnih savjeta da vasa svakodnevna šminka izgleda perfektno

Ne morate biti profesionalni vizažist da biste se savršeno našminkale. Sve što je potrebno učiniti jest da primijenite ove pametne savjete koji će vam pomoći da naglasite vašu prirodnu ljepotu i sakriti neke mane. Sa ovim savjetima izgledat besprijekorno svaki dan.

1. Koristite korektore različitih boja da biste konturisale lice

Prvo nanesite podlogu, a onda korektor. Podloga će učiniti da vam lice izgleda glatko, a pomoću korektora naglasite određene crte lica.
2. Konturišite nos

Da biste imali lijepo oblikovan nos, ne morate ići pod nož.Dovoljno je nanijeti tamniji korektor sa strane i ispod vrha nosa i izblendate.
3. Naglasite obrve

Uokvirite obrve olovkom: prvo povucite donju, pa gornju liniju, a onda kratkim linijama ispunite obrve.
4. Živahne oči

Koristite highlighter da bi vam oči izgledale svježe i sjajno.
5. Kako izvući eyeliner

Prvo povucite tanku liniju od vanjskog kuta oka ka obrvi. Onda nacrtajte još jednu liniju skoro od sredine oka i spojite sa prvom linijom. Ispunite krilo, tako da ne ostavite nikakve prazne točke.
6. Raščešljajte trepavice

Uzmite novu četkicu za zube i provucite kroz trepavice od korijena do vrha. Vlakna s četkice će pokupiti višak maskare pa ćete imati razdvojene, veličanstvene trrepavice.
7. Pune usne

Najprije hidratizirajte usne balzamom, a onda nanesite puder u prahu na cijele usne. Uokvirite usne olovkom. Nakon toga nanesite tamniju nijansu karmina na kutove usana, a svjetliju na sredinu. Pomiješajte ove dvije nijanse kako biste napravli blagi prijelaz.
8. Pripremite usne za ruž

Nikada nemojte stavljati ruž na suhe i nepripremljene usne. Najprije učiniti blagi piling usana, tako što ćete nanijeti balzam, a potom ih istrljati vlažnom maramicom. Nakon toga nanesite balzam još jednom kako biste hidrirale usne. Uverićete se da ovi koraci prije nanošenja ruža prave zaista veliku razliku.