Udruženje vozača i automehaničara Bihaća obilježava 60.godina postojanja

Predstojećeg vikenda članovi Udruženja vozača i automehaničara Bihać obilježiti će 60.godina rada i djelovanja . Ovo udruženje šest decenija okuplja bihaćke vozače i automehaničare, a povodom tradicionalnog defilea bihaćkim ulicama bihaćkog gradonačelnika Šuhreta Fazlića posjetili su članovi udruženja na čelu sa predsjednikom Nihadom Hadžiabdićem.

“Ovo je jedno od najstarijih udruženja koja postoje u našem gradu i ovom prilikom svim vozačima čestitam predstojeći Dan vozača. Za društvo u cjelini, vozači i automehaničari značajan su segment koji je izuzetno bitan za normalno odvijanje života. Njihov posao je izuzetno težak i pun odricanja i to je uistinu zanimanje zahvljujući kojem upoznate veliki broj ljudi i vidite dosta svijeta”-istakao je gradonačelnik Fazlić.

Ove godine Udruženje vozača i automehaničara planira okupljanje vozača ispred platoa nove željezničke stanice 14.januara 2017.godine u 10:00 sati, a nakon uručenja nagrada i priznanja zaslužnim vozačima i majstorima auto struke, planiran je i defile ulicama grada i kulturno-zabavno veče u svadbenom salonu Opal Pritoka.