Gradonačelnik Fazlić ugostio Senada Šepića

Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić razgovarao je danas sa Senadom Šepićem, poslanikom u Parlamentu Bosne i Hercegovine i članom Komisije za praćenje, provođenje ugovora o granici između Bi H i RH. Radnu posjetu prvom čovjeku grada Bihaća Šepić je iskoristio da se upozna sa aktuelnim stanjem u gradu Bihaću, te planovima gradske administracije kada je u pitanju razvoj lokalne zajednice.

Zahvalivši se na posjeti, gradonačelnik Fazlić, istakao je da podrška svakog zvaničnika iz Krajine koji se nalazi na višim nivoima u federalnim i državnim organima, za grad Bihać itekako znači, naglasivši da će se u narednom periodu aktivnije uključiti u rješavanje problema graničnih prijelaza, korištenja resursa zvanog Unska pruga onoliko koliko je to moguće te rješavanju statusa aerodroma u Bihaću.

„Nadležnost grada Bihaća je ograničena, ali je sasvim dovoljna da iniciramo rješavanje problema koji koče razvoj prije svega turizma u našem gradu i stoga svaki vid podrške od Krajišnika koji su izabrani u federalne i državne institucije značajna je i može samo ubrzati rješavanje“ – kazao je gradonačelnik Fazlić.