Trump je svoju najmlađu kćerku sakrio od očiju javnosti, a evo i zašto

Najmlađa kćerka Donalda Trumpa, Tifani, ima 23 godine i školovala se na Univerzitetu Pensilvanija.

Ona je jedino dijete koje je Trump dobio u braku sa drugom suprugom Marlom Mejpls. Ona je na društvenim mrežama djelila fotografije na kojima je obnažena sve dok njen otac nije krenuo u kampanju. Onda se zakopčala, ali slike su ostale.

1

Iako nije živjela uz oca, omogućeno je da uživa u pogodnostima bogataškog života, kao što su privatni avioni, odlične škole i luksuzni godišnji odmori.

Tifani je imala samo pet godina kada se zajedno s majkom, koja se 1998. razvela od Donalda, preselila u Kaliforniju. Za razliku od svoja dva starija brata Donalda Mlađeg (35) i Erika (29) i sestre Ivanke (31), koji su se priključili očevoj porodičnoj kompaniji, Tifani je išla u skupu privatnu gimnaziji “Vjupont” u Kalabasasu (Kalifornija), gdje školarina iznosi 31.205 dolara.

tiffany

“Pošto sam odrastala na Zapadnoj obali, veoma se razlikujem od svih njih, koji su rasli na Istočnoj obali. To je potpuno drugi život. U Njujorku se sve vrti oko mog oca. Divno je što sam imala priliku da rastem kao obično dijete, van svjetlosti reflektora”, izjavila je Tifani.